feeling bad???

pernah tak rase tak dihargai....kita care sal dia...dia lansung tak ambil kisah...
sakit juga yer perasaan tu...org kte sebab ego tu tinggi....
kalau nak kira mcm tu...
tak perlu la rapat ngan org...
bila org dah rasa rapat ngan kita..tetiba!!!
dia hilang...senyap...n kurang mesra....

feeling alone!!! missing u....huhuhu...(T______________T)

sekarng ade lam klas seaweed...upss!! bukan klas tapi makmal....hum...sgt2 bosan n sakit hti...kami dtg nk blaja....ajar la betul2..ni tidak..marah2 pla tu...down terus semngat nk blaja...hum....u need to know that we have feeling....even u good than us...!!! u should share ur knowledge not telling us that u r good...yes!!! u r good but we have nothing when u explain to us!! fed up with this thing!!!!
Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

No comments:

Post a Comment

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular