radio dalam blog

huuhu..ade yg pm miss m mcm mana nak letak radio dlm blog....miss m guna THR gegar...[orang pntai timur] hehehehehe....

ada radio yang terpasang dengan sendiri....ada yang kita kn pilih...ape ni miss m???

okeh2x..ada code yang lau kita letak....radio tu terpasang dengan sendiri....bila kita buka blog...tapi jgn risau...yg ni tak sama ngan gratis...sebab yang ni boleh stop....hehehehe...:)

ada jugak satu widget ni...kita leh pilih nk dgr radio ape...yg ni best skit....bgi miss m la...:) sebab dia tak autoplay...takde la yg sentap masuk blog miss m tiba2 terkeluar lagu dangdut, dikir, dan mcm2 lagu lagi...hehehehe...

tanpa buang masa ayuh kita letak radio ni....miss m bagi yang miss m guna je la ye...hehehe..sebab sume ade lam ni...senang sikit...



copy kod ni k (banyak pilihan ni lau widget ni)

<script src="http://hunaifproject.googlecode.com/files/widget-radio-ukirancinta.js" type="text/javascript"></script>

sekarang dah boleh dengar radio dalam blog...:)

tu yang leh pilih2 tu...ada yang terus play [autoplay] bila kita buka blog ni...;) copy je bawah ni k

1. untuk ERA.fm


copy kod ni


<div></div><div><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://ads.era.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/radioactive/amp_flash/era/era.swf" width="200" height="170">

                   <!--<![endif]-->

                   <param name="quality" value="high" />

                   <param name="wmode" value="transparent" />

                   <param name="swfversion" value="9.0.45.0" />
                   <param name="expressinstall" value="Scripts/expressInstall.swf" />
                 </object>
</div>
2. SINAR fm
<div></div><div><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://ads.sinar.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/radioactive/amp_flash/sinar/sinar.swf" width="200" height="170">

                   <!--<![endif]-->

                   <param name="quality" value="high" />

                   <param name="wmode" value="transparent" />

                   <param name="swfversion" value="9.0.45.0" />
                   <param name="expressinstall" value="Scripts/expressInstall.swf" />
                 </object>
</div>
3. THR Gegar Pantai Timur

<div></div><div><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://ads.thr.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/radioactive/amp_flash/gegar/gegar.swf" width="200" height="170">

                   <!--<![endif]-->

                   <param name="quality" value="high" />

                   <param name="wmode" value="transparent" />
                   <param name="swfversion" value="9.0.45.0" />
                   <param name="expressinstall" value="Scripts/expressInstall.swf" />
                 </object></div>


tu je la radio yang biasa miss m dengar..hehehe....lau nk radio yg leh pilih tu....ambil je kod yang mula2 tu k..yang warna hijau..yang tu leh pilih banyak radio station nye...hahahaha....


pas copy kod tu...pergi ke Design, Page Element, Add a Gadget, Edit Html dan paste kan...save...selamat mencuba...


selamat mndengar radio di blog miss m...THR Gegar...:)



Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

No comments:

Post a Comment

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular