post 117 : Cantik ke kita???

KECANTIKAN SEJATI

Macam mana nak jadi cantik :: pakai bedak?? lipstik merah menyala?? pipi merah sbb blusher??? mata berat sebab bulu mata palsu?? rambut yg mcm2x gaya,,,ada rebonding..ada kerinting...ada style karat...fulamak!! cantik nyee..peeewit!!!! :)

tapi BAGAIMANA/MACAM MANA/HOW mendapatkan kecantikan sejati....

sebenarnya..kecantikan tu dari dalam ke luar bukannya dari luar ke dalam....faham kan?? :D

tanamkanlah hati kita ni dgn iman yang benar2x kuat berdasarkan ilmu yg tepat dan penghayatan yg tinggi...then, iman ni kita buktikan dengan perbuatan yg baik....suara2x sumbang...mcam la dia tu iman kuat sgt...miss m pun iman tak seberapa..tp tak salah kan kita berusaha...jom berusaha bersama-sama..:)

"susuli iman dengan perbuatan yang baik"
Macam mana :: kita atur kehidupan kita mengikut syariat @ percaturan Allah..apabila iman ditanam, syariat ditegakkan, akan berbuahlah akhlak yang mulia..InsyaAllah..wajah, perilaku, dan peribadi kita akan nampak cantik...inilah cantik sejati...

akhir kalam

biar buruk rupa tapi jangan buruk perangai..apa guna mulut cantik kalau kita guna untuk mengumpat..apa guna wajah cantik kalau mendedahkan aurat... 


Gambar ni miss m lukis masa bosan..xda kena mengena ngan post ni..peace..:)



Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

3 membaca hati miss m:

  1. itu yang terbaik...semoga kita dapat mencari kecantikkan sejati itu..InsyaAllah

    ReplyDelete
  2. yeahh sy stuju ^^
    biarlah akhlak kita baik ^^
    bukan rupa

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular