PETUA MENGUBATI RASA RINDU

Petua Untuk Mengubati Kerinduan

1. Hubungi orang yang dirindui
Tidak dinafikan mendengar suara orang kita rindu sudah cukup menggembirakan kita. Secara tidak langsung kita akan senyum atau menangis bergantung pada tahap kerinduan kita.

2. Melihat foto atau video
Kalau rindu, tataplah gambarnya. Perhatikan betul-betul apa yang membuatkan kita tertarik dengannya. Zaman sekarang macam-macam cara kita boleh lihat foto atau video orang yang kita rindui.

3. Kunjungi tempat yang pernah dilewati bersama 
Pergilah ke tempat yang biasa kita kunjungi ketika bersama dahulu. Ia betul-betul membangkitkan kenangan. Gambarkan dia ada bersama kita.

4. Memeluk pakaiannya 
Bau pakaian yang telah dipakai boleh mengubat kerinduan. Anda juga boleh bawa pakaiannya yang belum dicuci untuk dicium dan dibawa ke tempat tidur.

5. Bingkiskan doa
 Ingatlah mereka dalam 5 kali solatmu. Tidak kira dia masih hidup atau telah tiada.Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular