$1880 dalam 3 hari je

Prelaunchx nie company under forex..Forex tu company matawang dunia n malaysia pown ade jgk forex..Nanti pd 27/8 company nie nk lancarkan prelaunchx tp sape yg nk join lepas pada tarikh tue da kne bayar $100..Tp skrang sape yg join free jer sampai tarikh tue..lepas tarikh tue forex akan hantar cek kat umah berdasarkan berapa yg awak da dapat dr hari nie smpe la tarikh 27/8/2012 nie...(katanya)..miss m pun ta percaya gak sebenarnya..tpi disebabkan dia free dan nmpk duit tu makin hri makin naik..teruja gak...kalau betul dpt duit tu Alhamdulillah..kalau tak betul takpe la..join free je kan...jdi takde la risau n rugi..:D

miss m tak paksa just nk share jer sal bnda nie...setakat ni miss m dah tarik org join 42 org...tgok kat gmbr bawah nie..ada bonus n komisyen...insyaAllah kalau rezeki ley la duit tu...:D


Jadi kalau ada yg bosan2x nk join..silakan n join...ta yah bayar...jan isau..sign up jer...ada ape2x hal tanya la..comment je...miss m pun tak berapa arif pasal nie..but i will try my best ntuk bantu anda...kalau dah join cakap la..ley miss m follow up..terima kasih

Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

4 membaca hati miss m:

  1. nak tanya kenapa kalo dah buat dia ade gambo locked kat nombor tu????

    ReplyDelete
    Replies
    1. mira kena unlocked dengan isi task..task tu ada kat bahagian atas sekali..:D

      Delete
  2. nak tanya lagi satu...mcm mna nak unlocked circle 6-10..plizz..i hope you will help me solve this problem..^_^

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular