LELAKI SAMA JER !

Assalamualaikum...salam sejahtera...

mesti ramai yang sentap kan dengan tajuk tu especially lelaki..yang perempuan mesti ramai yang akan cakap... "memang pon"...

kata-kata ni memang akan keluar dari mulut perempuan kalau tengah marah, sakit hati, benci dekat lelaki...tambah-tambah lelaki tu boyfriend, tunang, suami...

salah satu contohnya, bila kita sakit hati tengok dia mesej perempuan lain... "lelaki semua sama, tak boleh hidup dengan seorang perempuan! " wahai sahabat perempuan ku, give him space, give him time...tipu kalau kita takda kawan lelaki nak mesej nak call...kenapa kita boleh, dia tak boleh? sebab kita betul berkawan kan..dia pun sama juga..jangan terlalu cemburu...

bila tengok lelaki pandang perempuan lain, korang mesti jeles dan keluarlah ayat di atas kan...lelaki memang akan pandang perempuan cantik, lumrah tu semua...tapi perempuan pun tengok juga kan lelaki handsome? tipu kalau tak pernah..cuma bezanya perempuan pandai cover...sebelum lelaki tu melintas lagi dah usha kan??? hehehehe...so jangan kata kaum lelaki macam2...kita pun buat...lelaki akan sentiasa sayang korang walaupun ada yang cantik kalau dia betul syg korang..

walau apa pun berlaku, ingatlah kita janganlah selalu melihat kesalahan orang.

Lupakan kesalahan orang pada kita, ingatlah kebaikan dia pada kita dan lupakan kebaikan kita pada orang, tapi ingatlah kesalahan kita pada dia


end of story fikirlah secara positif..




Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular