FIGURE UP MURAH DAN ORIGINAL

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semuanya..

Hari nie cik lat nak iklankan Figure Up dengan harga yang murah dan yang penting ianya ORIGINAL.

KENALI DULU FIGURE UP!!

Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut.

Ia diadun sempurna dengan pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan.

KANDUNGAN BAHAN AKTIF:

1. Garcinia Cambogia (Asam Gelugur)
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukan lemak di samping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukan nya lemak. Ianya juga begitu berkesan mengawal selera makan, mengurangkan kolesterol, menambah tenaga, merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis dan darah tinggi. Ia juga mampu mengelakkan kegemukan semula selepas mendapat berat badan ideal.

2. Ekstrak Green Tea (Teh Hijau)
Juga dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia membantu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah serta mengatasi keracunan makanan. Teh hijau berupaya membunuh bakteria serta dapat merawat penyakit cirit-birit dan dikatakan mampu mencegah penyakit kanser dan mengurangkan risiko pelbagai penyakit lain termasuk esophagus, paru-paru, payu dara dan penyakit jantung.

3. Citrus Aurantium
Juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan. Anta kelebihan nya ialah meningkatkan kadar metabolisma, mengawal selera makan, membakar lemak dan membantu sistem pencernaan berfungsi pada tahap normal.

4. Aloe Vera
Kelebihan tumbuhan ini adalah untuk sebagai pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan mengatasi masalah sembelit.

KENAPA MEMILIH FIGURE UP?
1. Berat badan naik bagai dipam-pam dan kedengaran suara kata “eh dah bambam, sihatnya dia
2. Macam2x dan cuba belum menunjukkan hasil

DOS PENGAMBILAN: 
Hanya 1 biji sehari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air suam/bersih.
Tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sepanjang hari untuk proses detox.
Untuk kesan lebih baik, elakkan minuman berkafein, soya dan susu dalam tempoh beberapa jam selepas pengambilan kapsul Figure Up.

TIDAK SESUAI UNTUK:
1. Wanita yang mengandung.
2. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
3. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
4. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

Jika sesiapa berminat untuk dapatkan produk ni, bolehlah SMS "SAYA NAK FIGURE UP" 

Harap maaf Figure Up dah tiada stok. Bila dah ada Miss M bagi tahu ya. Maaf

Perbezaan Figure Up Original dengan Tiruan (Fake)






Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular