mangrove vs meteorology

pening kot pkir sal elektif ni.....bila nak selesai...esok dah nak tamat dah tarikh gugur tambah kursus....aaaahhhh!!! tensen siot...

sekarang ade dua pilihan..antara meteorology dan jugak mangrove...

meteor ni...blajar pasal cuaca...tak de sgt kaitan ngan perikanan...sal cuaca..salji summer...winter..hum..awan...tapi subjek ni xda lab...tapi nak score susah jugak sbb kami cuma amek elektif..3 kos lagi subjek wajib....

meteor???
kalau mangrove ok la sikit...leh blaja sal habitat ikan ketam sume tu..hum...tapi mangrove ade lab..kira sume 6 subjek ade lab?? penat na wat report mcm ni...:/...cume yg amek subjek ni skang cuma 35 org....

mangrove??

so ape nk pilih sekarang ni..???? pening pkir..esok dah last....tulum2!!!!!


Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

  1. bakau bleh g trip.. kalau de peruntukan n stdent y ambek sikit.. haha..

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular