maw kawen!!!!

 

cinta itu indah....cinta tu mnyakitkan.....hehehe....tetiba je kan.. tetiba saat boring ni...nk tunggu kelas ptg yg mmbosankan....tetiba teringin nak tulis sesuatu..ahaxx!!! cam lawak pun ada..pape pun...nk tulis gak!!! hihihi..:P

seyes....ase nk kawen la...hahaha....nk kawen...nak kawen nak kawen...hahahahahaha...
p/s: kadir lau ko bce..jgn kte pape k..hahahahaha..

nape la tetiba miss m jadik gatal semacam ni kan...hehehehe...bukan per...hum...semlm miss m mimpi...kawen...wow!! sweet sgt...baju kaler purple pink gitu...hehehe...berarak ke dewan..hehehe..tapi ta nmpk pun saper husband miss m dalam..sedey betul...hehehe...

hehehe....nk cita la impian nk kawen nti...lalalala....kalau boley kan...kalau boley la....xnk la bersanding..malu ler...walaupun miss m suka sgt bgmbr....suka sgt ker?? xde la..suker je...tapi....xnk la...kalau nk pun depan family jer....xyah la sampai sume tetamu kn tepung tawar..jenuh ler nk tunggu...

lagik2..ape yer...hehehe...dah xde da...tapi lau boley la kan...nk kawen pas grad nti...wat pe nk tunggu lama2..tapi yg sedihnya...xde calon lagi ni....xkn nk kawen sorg2...

tapi yg pnting sebelum kawen nk keja lu....hehehe..langkah selamat tu...lau kawen sebelum keja kang laki ta bgi keja...teruk la...lagipun tanggungjawab d rumah ade lagi....miss m kan anak sulung...

adeiii...lmbtnya nk keja...hahahahahhaha.....

Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular