( ^____^) hati kuh

hati ku hnya pd kamu!!! 
nk ckp gak lagi skli...hati ku pd kamu...c ngok ngek!!!! huh!!! 

nk cekik kamu asenya...eeee!!!!!! geram sgt ni....
wwuwuwu..xmo la ckp sal cinta ni,,,kang tersedak pla urang tu..ksian dia kan...sabar je la syg yer...


ku rindu kamu sgt...heehe..sempat lagi tuh...

kepala ku ni ngah serabut.tekanan kot..berat dah turun 3kg...
adei...ta taw nk kte hepi ke sedih..kronik dah kn????
cm urng tada perasaan plk..
dah tu ad plk pnykit imsomia....hahaha..xde r..
pnyakit susah nk tdr mlm....
semlm ta tdr pun...lpas subuh bru tdr..pening kpla...huhuhuhu...

dari td duk search journal pasal ikan kawan ni...nk wat projek tahun akhir...
tapi ta dpt..arghhh!!!! nk cri kt mne lgi..p library pun xde juga.. 
dah nk hbis blja dah..yea2!!! 
tpi ad gk rasa sedey lm hti...hihihi...


nti ta dpt jumpa da fadiah,teha n adah....
lau ku nangis nk pinjm bahu saper????
so, ambik kesemptan duk umah sewa sama ngan diorang nti..
selamat tinggal dunia hostel.....:P


Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

No comments:

Post a Comment

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular