salahkah???

miss m tengah bersedih..kecewa..terluka...salah ke.??? 
salahkah miss m tnya pndapat org yg miss m sayang???
salah ke miss m tnya dia...
miss m nak kongsi cerita dengan dia....

begini ceritanya...huhuhu..sampai lupa nak cerita pe masalh...penink pkir.sal kamu..

miss m mesej dia semlam..tnya kalau kwn laki ni mcm terlalu care ni dia ada hati ke kat girl tu...
ye la...bagi miss m mmg sweet pun cara laki tu care...
tapi rasanya care dia tu sbg kwn jer...so miss m ni bingung kan..

miss m tnya la Syg miss m tu...kalau laki buat mcm tu knp yer...
dia tak jwb pun dia tnya sape?? sape?? jdi miss m ni takut dia jeles...
miss m pun ckp la mmber miss m...

tapi last2..miss m rasa tak leh nk tipu dia...
ape guna hubungan lau de penipuan kan...
so miss m berterus terang kat dia...
dan dia pun diam seribu bahasa...diam diam n diam....


ape miss m kena buat ni...salah miss m ke buat mcm tu kat dia..
miss m tahu dia sedih sebb dia ckp kat kwn miss m...
knp nk kena ckp kt kwn miss m tu,,,,
dlm hti terkilan jga jeles pun de,,,,hum,,,
tapi masa kwn miss m ckp tu...miss m pun jdi sedey...
knp dia tak percya kat miss m...
kenapa dia ckp harap2 miss m bhagia..
knp??? knp dia tak pecya miss m syg dia...

percye la syg...ku syg kamu...kwn tetap kwn kan..walau ape pun dia xkn dpt mlebihi kamu..ta akan dpt gantikn kamu d hatiku..hurm..!!! 



pening kepala...nk study pun tak boleh!!!! argghhhh!!!

Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

8 membaca hati miss m:

  1. masalah cinta ? hihi
    x salah pon klu tnye dia.,
    tp dia kne la faham., yg kamu betol2 syg kat dia.,
    jeles tu tnda syg :)
    x mo sedey2 k :)

    ReplyDelete
  2. tpi dia majuk....mcm mana nak buat...huhu...
    jeles lak...hum....xmo la jeles...kwn je tu kan..
    salah miss m ni kot...
    miss m dah terangkan pe yg jadi kat dia...atas dia la sume tu kan..:)

    ReplyDelete
  3. miss..lelaki biasa la..sebab dia syg miss la tu..jgn risau..nnti dia faham la..suruh dia bce post ni..mesti cair punya...miss ckp kat seluruh dunia miss syg dia..dan miss mengakui kesalahan miss...harap2 kamu berkekalan dengan dia..saya doakan..amin..

    ReplyDelete
  4. mmg saya syg dia sgt3.....amin2 ya rabbal alamin....xmo dia bce..segan tuh...hihihihi..tkpe..sya thu sya salh..yg sya tahu..hti sya hnya pd dia..:)

    ReplyDelete
  5. miss m slalu ingt bnda ni taw.... laki yg baek utk wanita yg baek...

    ReplyDelete
  6. miss m..salam kenal..

    prince rase lelaki tu syg kat miss m..die mgkn jeles bila miss m bgtawkat die psl org len..ape kate lupekan ego msg2 ambiklah berat pasal die..msg die tanye mengenai dia means care psl die..i'Allah lembut hati nya nanti..

    ReplyDelete
  7. prince: waalaikummussalam..insyaAllah.....lagipun dia dah ok dah....mmg jeles pun..miss m pun salah sebab emo n tipu dia pd awalnya....salah sebb miss m nk jg hti dia...tapi last2 dia salah sngka...nasib baik dia memahami....:)

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular