pemenang!!!!

yeah!!! dapat adiah....menang markah tertinggi presentation dan report pemprosesan produk akuatik...
geng pemprosesan....hahahaha...

kumpulan kami mndapat tajuk seaweed snacks....hahahaha...suke la nih..suke....menang kan.....ni la antara ahli group kuh.....

sayerr
fatieha
shukri adam
shahir
yg sebenarnya....patut berterima kasih kat adam n eein jer..sebab diorang yag buat report tu..saya n teha ke laut matang..shahr pla ada halnya....hum..ma kasih adam..ma kc eein...wuwuwuwuwu..sebab korunk..kita sume dpt 92/100 markah..byk tue...


Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular