suka hati

hari ni miss m sangt suka hati.....seyes!!! suka hati nyer!! alorh2xxx..gegeh betui kan...hehehehe...


ade dua tiga perkara yang pling miss m suka..

1. ceh cam skema nk wat report jek tulis num an...ri ni selesai dah pkir sal fyp...dah dpt tajuk...kaji pasal ikan tasik...wow...leh ke taman negara tasik kenyir....mnjala ikan....ikan tebarau...pernah dgr tak..TEBARAU..ni 1st time miss m dgq nama ikan ni...hahahaha....ape la dak ikan ta knl ikan kan..

2. haaaaa.....tahun depan kan..tahun akhir d UMT ni...so miss m telah nekad...nak duk umah sewa...buhsan tue duk hostel dua tahun....nda bt pa...sedey an?? 

3. yang ni yg pling sunuk ni.....hehehe....just a minute i falling in love with u...sayunk kamu sgt larh...si budak buncit....alamak....jgn le buncit betui na...saja ja pggil kamu mcm tue....saya sorg jak yg pggil kamu gtu kan.....pape pun miss u...

ahahahaha....miss m hari ni mood baik kan....nk g berjalan jalan la...dri blog ke blog....kbykan pink jer...pinky pinky sweet...cantex2..hehehe...suke nya...k nk sambung makan angin suda....daaaaaaaaaaa.....
Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

No comments:

Post a Comment

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular