selamat tinggal semester 4

dah nk habes tahun 2 di UMT... mcm2 suka duka yg ditempuhi....skang ngah susah payah study...nk exam ni...

tapi...masa stress ni..terima kasih dak buncit yer....sebab kamu..mira hilang sket stress...kamu jan nkal2 yep...no!!! tidak!!! hehehehehe...sayng kamu lah...

seyes ni...nk exam..tapi report ade 5 kena hantar..mini projek n esemen...bila nk study??? adoi...penat la mcm ni...sgt penat....

dugaan betul sem ni....hurm!!! sgt berat...ade suka ade duka...

bercampur aduk gitu...hihihihi...

k la...nk smbung study....hri selasa ni mesti berat ma mira nk terima....bukan...bukan terima la...nk hadapi...mira nk exam..adik lak nk g interview kat UPSI tu...cian mak..kak janji akan buat yg terbaik......jan bimbng sal kakak...bimbang sal abang yer...

gud luck my brother.!!!


Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

  1. halo sahabat blogger, kunjungan dan berkomentar :)
    salam kenal, dan salam persahabatan blogger mania.

    ReplyDelete
  2. selamat menghadapi final exam dan siapkan report yg perlu dihantar tu..hehe

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular