:)



"......bercintalah seadanya sewaktu di alam percintaan supaya kita boleh menerima sebarang kegagalan andainya disuratkan begitu..tapi bercintalah sepenuh hati tatkala sudah berkawen nanti...kerna itulah yang menjamin kebahagiaan dalam hidup bersama..."
 p/s: ingin test sama ada berjaya ke tidak buat background kat quote...(: Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

  1. dan cintai lah Dia yang 1 sepenuh jiwa dan raga kerana cinta itu yang kekal abadi dunia dan akhirat..peace

    ReplyDelete
  2. yg penting Allah perlu dicintai dulu dan meletakkanNya yg pertama ye =)

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular