tukar yang baru

wan an!!! selamat malam... good nyte... hehehehe... sekarang miss m dah ubah belog ni...

dulu merah..sekarang hijau...yeeehhaaa....suka hijau!!!! [ ada nilai2 sygkan alam sekitar...hahaha-puji diri sndiri]

anyway...nak ucap tima kasih kat sape2 yang dah buat tutorial yg menarik...kalau xde idea2 korang sume...xkn nye leh tukar camni...

dari belog minima 2 column tukar jdi 3 column....pastu godek situ godek sini....alahai penat jugak...penat kepala nk pkir dan penat tgn menaip..penat plak mata memandang....takpe la lau tak cantik pun...at least...miss m dah dpt belog warna hijau!!!! yeaaahhh...

takyah mencari lagi...k la papai..ngantuk meh mlm2 ni...ayuhlah kita semua tidur....jangan lupa bangun sembahyang subuh..niat puasa....assalamualaikum...adios..amigos...
Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular