untukmu syg...

gulp!!! tetiba ase nk menulis kat blog...
dah bersarang kot blog ni..

buatmu syg...eceh!!! sygku bun bun...hohoho....

.
.
.
.
.
.
.
.


berhenti jap amek feel...hahahaha...

takde kata2 romantis...puitis...buat kamu bun bun...org lain mungkin boleh bgi kamu kte2 sweet...tiap2 hri...tiap masa...tpi ku bukan begitu...jaga btas tu penting kan...tmbh2 bulan pose...

cuma ni la kte2 yg lahir dri hti....:)

".......seandainya Allah mngizinkn aku terus bsama kamu...
biarpun pedih dugaannya..
rela aku hadapi dgn sabar....."

".....seandainya Allah mngizinkan cintamu mekar bersamaku....
ingin aku bhgiakan hidupmu....
ta pernh ku termimpi ntuk bcinta dgnmu...
tetapi tersurat kita btemu dan jatuh cinta....."

"......sekirnya kau dpt mnerima aku seadanya...
itulah bukti keikhlasanmu terhadapku...."

".....andainya Allah mgizinkan..
aku ingin  menunaikan segala impian yg lama terpendam..
andai kita ditakdirkan terpisah..
jauh di mata di hati tetap sayang...."

"......aku harap kau masih mnyayangi diri ini..
kerna ku tak sanggup berpisah denganmu..
kenangilah saat2 indah percintaan kita semoga abadi kisah cinta kita....."

"...dan seandainya Allah mgizinkan cintamu mekar bersamaku..
ingin aku mmbahagiakanmu selama lamanya.."

amin..



ekhlas dri hti ku...

bb [kata singkatan], mungkin kdg2 kita tak sedar...kita syg sgt3x kat org tu...sampai kita lupa...dia bukan milik kita...dia milik Allah...hati yg sekeping tu....kalau dgn izin Allah akan berubah dlm sesaat....
jadi kita sebagai hamba Allah...sentiasalah berdoa...yakin dengan Allah...redha dengan ape yg ditakdirkan....

moga kita dipertemukan nnti...insyaAllah..amin...
Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular