bila kita terlalu pentingkan diri....

pernah tak kita terpikir...ape yang kita buat tu....baik ke buruk.....yang kita tahu cuma kita buat je kan....kita buat je apa yang kita rasa kita nak....lantak ko la nk ase mcm mna...itulah org yang pntingkan diri....takpe orang lain derita asalkan kita bhagia...buat ape pkir pasal orang lain....dah besar kan...pandai la nk selesaikan....

tp ingtkah kita...ape yang kita buat tu kdg kala akan terkena balik pd kita....lambat ke cepat...pasti akan terjadi...kalau sakit yg org lain ase...mcm tu gak la kita akan rasa....

pernah kita pkir apa yang kita buat tu membuatkan org lain sakit...sakit kat luar org nmpk....luka di hati sape je yg tahu kan....pernh korang terpikir...kwn korang yg sentiasa bergelak ketawa tu....adakah dia gembira same mcm dia ketawa????? apa yg ada di dlm hatinya.....jadi sebelum lakukan sesuatu...pikirkan perasaan org lain...mmg nmpk di luar dia kuat...tapi siapa yg tahu di dalam hatinya....

jadi...sekiranya kita mahukan kwn dan bukannya lawan.cubalah jaga hati kwn kita..kerna hati bila terluka...kan tetap terluka walau sudah berjuta maaf yang dipinta....

:::dari hati miss m:::
Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

  1. jadi r sahabat aku.. aku baik apa? haha..--gelak kejam--

    ReplyDelete
  2. xmudah utk menjaga hati semua org namun usahalah utk lakukan kebaikan pada semua orang..=)

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular