Duit macam air keluar

uwaa!!! miss m tensen..byk sgt kluar duit hri ni...hurm!!!! sehari shopping habis RM200....adusss...banyak gila...

ni sume sebab beli brg umah sewa...huhuhuhu...nk jimat pun ta reti...

miss m penat....selamat berblog kwn2...miss m tak buka blog pun still gak dpt uniqe visitor yng byk....tima kasih sbb korang dtg ke belog usang miss m...huhuhu...

esok miss m takde kelas..miss m cuti hari Ahad dan Selasa..yeaa!!!
Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

  1. biasa la skrg semua barang dah naik harga pulak tu..kene la beli yg mane lebih penting dan diperlukan saje..klu ade lbih baru la beli ape yg kite inginkan..

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular