entri 101 : nuffnang...

erk!!! selamat malam semua nya....apa khbr?? miss m demam....kena hujan masa g pasar mlm td...fizikal tak sihat....jiwa pun sakit gak ni....

Cinta itu ibarat manusia. Boleh berputik, lalu mekar serta boleh layu dan gugur. Cinta itu punya deria dan perasaan. Cinta mendengar cinta, berkata cinta, melihat cinta. Cinta ada segala-galanya. Sayang, benci, cemburu, gembira, sedih, tenang, tertekan, ketawa dan menangis. Cinta itu hidup hingga sampai satu ketika ia akan menemui mati.Tetapi ramai orang berharap agar cinta itu kekal selagi dia masih hidup dan tetap hidup, walaupun telah mati.

hohohooho....lupakan lah...

miss m bru je ley buka hri ni blog...sedey betul kan...miss m pun rajin gak p tgok nuffnang....ada 2 kempen terbaru...campaign je..bukan BE pun....huhuhuhu...dri dulu smpai sekarng xde pun BE...campaign ngan ME je yang ade....sedih nya....huhuhuhu....takpe la..terima kasih tau pak cik nuffnang....sudi tmpalkan iklan di blog miss m yg tak seberapa ni.... :)








Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

  1. demam ke..mkn ubat cepat2 dan rest secukupnya...semoga cpt sembuh miss m

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular