pak cik nuffnang....

miss m ni dh lama guna nuffnang..sejak belog ni lahir lg.....uih...ade duk usha belog2 lain yg asyik duk sebut Buffering earning...ape menda tu..miss m pun bukak la nuffnang akaun miss m...xdak pun BE tu...yang ade Metered earning ngan Campaign je....ape tuh???

miss m pun tnya la sorang blogger tu...yng miss m jumpa di innit....hehehe....innit tu leh kira satu tmpat nk ping blog gak....meh la miss m kongsi tempat2 miss m ping belog miss m yang ta bape nk comey ni...tempat melalut tempat marah2 ni...miss m syg belog nih!!!

1. KELAB BLOGGER-yang ni kat fb je..request je lau na join....lam sesaat akan ade approve...ok!! miss m tipu je...hehehe...
2. GENG BLOGGER- yang ni pun ley guna fb akaun untuk log in....nk usha ke?? ha ada tu banner di sidebar miss m...
3. INNIT- ni untuk status Glitterati di nuffnang...wajib buat akaun nuffnang dulu k....yg ni cepat gak earning dpt...hehehe

kmbli pd pak cik nuff..


BE is Buffered Earnings iaitu pendapatan terumpuk berdasarkan jumlah Unique Visitors yg dtg ke blog kita. Makin byk org datang, makin tinggi lah BE. 

ME is Metered Earnings iaitu keadaan di mana BE tadi telah tamat. So, ME adalah final result dari BE yg kita dapat.

patutlah ramai yg berbelog walking ni....nk unique visitor...tp bukan nye sume unique visitor tu klik nuffnang kita....pihak nuff ni cuma akan kira jumlah yg klik iklan dia.....itu lah mungkin salah satu sebab knp BE korang tak naik2....miss m pun ada 2 je BE yang naik....hehehe...takpe...berbelog bukan untuk duit bulanan...anggap je sebagai duit tabung...sikit2 lama2 jdi bukit...dr takde baik ade....lau suka klik..ta suka ta perlu nk pksa..kan?????
Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

  1. aih puas cari follower widget tp x jumpa. so, acik like fb fan page, k! :)

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular