letak Facebook share di post

miss m ada baca pasal trafic belog ni naik kerna penangan fb ni...aha!! betoi ka??? ada betulnya...



nak cerita pasal miss m la...kalau nmpak link2 yang nmpk cam best tu...klik gak la...lagipun buka facebook ni bukan setakat nak chat, komen, update status, gmbr dan ape2 je....hehehe...rasanya kalah berita Harian, Harian Metro, Utusan Malaysia dengan berita d Facebook ni....

kerna Facebook ni sangat laju kan....apa kata jom kita letak Facebook share kat bawah post kita....miss m dah buat...kalau ada sape2 nk buat leh la...sharing is caring rite???? hohoho...

LANGKAH 1 : cari kod ni , tekan Ctrl + F

<div class='post-header-line-1'/> 

LANGKAH 2 : paste kan kod di bawah ni di bawah kod tadi >.<
<div style='float:right;padding:4px;'>

    <a expr:share_url='data:post.url' name='fb_share' rel='nofollow'
    type='button_count'/>
    <script src='http://static.ak.fbcdn.net/connect.php/js/FB.Share'
    type='text/javascript'/>
    </div>
Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

No comments:

Post a Comment

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular