minuman bergas bahayakan sperma

erk!!!!! miss m ada terbaca buku tentang bnda ni.....adakah miss m terlalu open??? takpe la..ta salah kan...kongsi pe yg kita baca....hohoho...

dalam buku tu...dia buat research di Denmark...penelitian di Denmark ni dilakukan terhadap sperma lelaki yang suka minum minuman bergas dan juga ke atas lelaki yang tak suka minuman bergas ni...

hasilnya adalah,....lelaki yang mengambil minuman bergas segelas atau lebih sehari...jumlah spermanya akan menurun sebanyak 30% ataupun mengalami risiko mandul berbanding lelaki yang tak suka minum minuman bergas ni...hehehe...

untuk sape2 yg suka minum kopi, neskepe...hehe...kafien yg bayk tu...jangan risau...sebab di Denmark, pengambilan kafien tak memberi kesan terhadap jumlah sperma...

oleh itu...kepada kaum adam di sana..jangan la minum byk sgt minuman bergas....banyakkan minum air putih...selamat beramal....:)

::::tamat::::
Views
Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

8 membaca hati miss m:

  1. @Miela Tahril

    ngeh3x..kehendk Allah sume tu..lau Allah ta izin ta jdi..tp at least berusaha untuk mengelak kn//

    ReplyDelete
  2. wahhh! tak penah tau. ahha. great info! :D

    ReplyDelete
  3. hmm...prince mmg suke minum air masak...tapi kdg2 ade jgk minum air bergas..hehe

    ReplyDelete
  4. memang tak elok pn kalau minum air gas nii..
    bila perlu ja nk minum pn..kalau diamalkan mcm tu lah jadinyaaa

    ReplyDelete
  5. @Darulamanku

    bila perlu??? erm....masa bersukn ker??

    ReplyDelete
  6. Fuhh.. nasib baik tak suka minum air bergas. Lagipun kandungan gulanya tinggi, kan?

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular