tukar templete baru lagi...

miss m dah boossann dgn smurfs....sebab nk main game kat fb lembab...sakit ati..uwaaa!!!! 

sempena raya ni...miss m tukar banner header baru..gmbr masa raya tu!!! Prince Halilintar ckp ayu seh!!! gilak!! pertama kli org ckp camtu....ayu kew....xde lah..biasa jew.....[gelak lagi ni]

untuk background body tu lak....sebenarnya miss m sendiri sakit mata asyik bergerak je....tp da xde mood nk tukar.....nnti2 la tukar...so maaf la kalau ade sape2 sakit mata kan tengok....sori k..gomme me!!! :)

pastu ada lak fb like page...hahaha..sebenarnya dah lama miss m ni nk buat...hri ni bru dpt...tp syg lak nk buang yg lama....jadi letak dua2 fb like....

tu sajalah...penat jugak menulis ni...ngeh3x...
lau korang suka @ tak suka miss m terima [ pndangan org lain2 kan??]

k lah!! take care sume..:)

ni nk tunjuk gmbr raya satu..hahaha...

auu cak!!!! memori daun pisang...:)



Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

  1. mmg ayu la miss M...hehe

    siap letak kat header lagi..slmt xletak pokok pisang sekali kat header tu..

    p/s:nak request lagu boley?

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular