post 105 : berani mengatakan sesuatu

assalamualaikum....miss m dah lama sgt tak menulis ni....pe khabar semua...hurm...sekrang miss m ade masalah sgt berat...bagi miss m la...berat..tp miss m nk bcerita tentang tetap pndirian...org ckp biasa lelaki tetap pendirian...betul ke??? tepuk dada tanya selera...

cuba berfikir sejenak...kalau kita tak nak sesuatu bnda...seseorang..ape kita nk buat???

1. lebih baik kita berterus terang
2. cari sesuatu untuk buat dia benci kita

ataupun mcm mana sekali yg korang dah wat...bgi miss m..bnda camni..kita sepatutnya cari peluang cari masa untuk beterus terang...dri bersusah payah nk buruukkan diri sndiri dan biarkan org fikir bukan2x pasal kita....kenapa??? susah ke nk berterus terang...lebih baik kita mengatakan yang benar...



p/s: please la...sy rayu awk ye...jan le siksa diri sndiri..jan malukan mak ayah.... Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

3 membaca hati miss m:

  1. salam tuan rumah..
    anda di jemput untuk event anjuran saya! sila klik SINI

    ReplyDelete
  2. waalaikumusalam..betul tu, jujur dlm mengatakan sesuatu perkara wpon kdg2 perkara itu perit utk diterima =)

    ReplyDelete
  3. perkara yangkita nampak mudah, tak semudah itu
    tapi kadang2 perkara yang tak mudah, kita mampu untuk mudahkan :)

    be brave

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular