post 119 : Cara Tingkatkan Trafik

assalamualaikum dan selamat tengah hari....

Alhamdulillah...pak cik nuffnang dah bagi balik status  Glitterati...dulu ditarik sebab miss m lama tak update blog tak buka ta sentuk sentuh ta jenguk..kira mcm clash la jap ngan blog ni..sorry syg..proceed to tips!!!!



1st Tip : Korang kena selalu update blog 
:
:
2nd Tip : korang rajin2x kan lah diri nak melawat teman2x blog ni...mmg takda mkanan dia sediakan tp kunjung mengunjung amalan mulia...ta pakai duit pun
:
:

3rd : rajin2x la komen blog blogger...pasal komen..miss m nak tegur sikit...jangan sentap ye...jangan la letak word verification 
untuk buang word verification tu ikuti step ni

Dashboard > Setting > Comments...scroll ke bawah...jumpa Show word verification for comments? wat No taw..TQ!! 


4th : korang bolehlah daftarkan diri dekaat Apesal... sila klik APESAL ni..daftar dulu n follow step dia ye..nak tgok miss m punya trafik source..tak sehebat kamu la >_< saya budak baru belajar


5th : Post kat KELAB BLOGGER fb...yang ni trafik pun mantop gak...sila Klik KELAB BLOGGER ye..ask to join...yang ni kalau korang join pastu post then letak kat Like button kat post korang mmg up la trafik..:)

6th : buat fan page like kat blog..mcm miss m.. baru je buat...sebab tu takde sgt yang like..sila like di bawah ye..TQ!!..
:
:
7th: Berdoa ye semoga blog anda terus maju..:)

p/s: banyak lagi cara..tp cara ni la yang miss m guna kan...:) harap2x korang dpt manfaat...selamat mencuba dan selamat maju jaya..:)

tak faham boleh tanya jan malu2x..:)
Views
Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

4 membaca hati miss m:

  1. mm2 plg x ske klu ade word verification tu..pjg sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) tambah2x kalau line slow......:(

      Delete
  2. sape kt sini ada blog? jom kita register domain sendiri untuk blog. kelass gitu...siap ada email sendiri tau...

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular