saya nak awak faham...

saya sakit hati sgt dengan awak...yes..seyes!!! tanpa sebab awak bad mood..sy call berkali2x awak buat bodoh...ta patut lansung!!!! hurm..sekarang sy nak DIAM!!! 

awak kena ingat saya DIAM bukan bermakna sy tak boleh LAWAN ckp awk..saya SENYUM bukan bmakna sy RELA kena caci, kena marah oley awak...TUNDUK sy bukan bmakna kalah...!!!

saya DIAM sbb sy ta nak sakitkan hati awak mcm awak buat kat saya...saya SENYUM sbb sy ingat mak pesan jan garang2x..saya TUNDUK krn saya yakin ALLah ada bersama sy....

saya juga sama mcm awak...punya hati dan perasaan..awak ingt tu..sy bukan mainan...


:: Saya nak cakap saya tak kisah ::

biar awak SALAH SANGKA..biar awak SALAH ANGGAP...biar awak tahu yang BURUK...sebelum mengharapkan apa2x yang baik..kalau awak betul2x IKHLAS..awak akan sedia terima KEKURANGAN yang ada dan tak harapkan yang sempurna..

tak ada guna saya habiskan masa menunjukkan kebaikan, bila awak tak boleh terima KEKURANGAN dan KELEMAHAN..

saya nak awak tahu yang saya tak boleh nak penuhi EXPECTATION awak yang tinggi melangit tu..saya punya MASA LALU..tapi saya punya MASA DEPAN....

biar awak tahu dan awak tak akan rasa TERTIPU....awak boleh buat keputusan dan awak tak akan menyesal nanti...

saya jenis bising..saya cakap mcm2x bukan nak rendahkan awak..saya nk nasihat awak...tp kalau awak tak boleh terima..sy tak boleh buat apa...saya adalah saya..saya boleh berubah kalau untuk kebaikan tp bukan untuk puaskan hti awak...awak kena terima kekurangan saya..itu yang pastinya..:)
Views
Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular