SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA


wah...pertama kali join contest whoa!! bangga...ini adalah contest oleh Miss Z...hai sy Miss M.. hehehehe...

Jom kenali blog saya?? errrrr!! nak cerita apa ye..belog ni dah belog yg ke 3 kalau tak silap..belog pertama n kedua ditutup sebab di hack dan untuk lari dri EX bf... kwang2x..:P

kiranya belog ni...dah lama la...tp jarang sgt aktif nya...kenapa letak sengetbersama kamu tu...hurm!!! sebab my love...ngee~ ni ha my love saia..


sebab miss m selalu ckp dia senget...tu je la...ape lagi yer?? blog ni best untuk salah dijadikan salah satu tempat meluahkan masalah..*okeh ayat skema*

tapi disebabkan miss m ni student..belog ni miss m jadikan sebagai tempat menabung dgn meletakkan Pak cik Nuffnang, Churp-Churp dan juga SAYS Malaysia..

tu sajalah kot...heppy contest....

*mood: bila hamster ni nak bgun..asyik tdur je*
Views
Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

9 membaca hati miss m:

  1. dari segmen sama
    salam kenal

    jom terjah --->

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmenjom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi join segmen miss z...
    jom terjah blogger lain pula

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

    ReplyDelete
  3. hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  4. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
    sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

    ReplyDelete
  5. nad pon join jugak segmen ni..:)
    http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/jom-kenali-blog-saya.html

    Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan
    http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

    ReplyDelete
  6. Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

    ReplyDelete
  7. Salam... dari segmen yang sama...
    Jum join segmen ni jugak...ada hadiah... =)

    http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html

    ReplyDelete
  8. as-salam dan hi,

    datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html


    syieda,

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular