ASYIK HILANG KREDIT?

Assalamualaikum

Apa khabar? Gembira la kan hari raya :)

Oklah saper yang selalu hilang kredit tu? Asyik dapat SMS daripada nombor 3XXXX pastu hilang la RM1.00..RM1.50..RM5.00, RM3.00 dan macam2x lagi lah.

To be honest, Cik Lat pun terkena jugak. Alahai hilang kredit ku ini...

Tanpa membuang masa Cik Lat call operator dan mintak nombor yang kenakan caj tu. Sekarang dah berhenti... Yeah..

Dan bagi pengguna Celcom (geng kita, hehehe), kalau nak hilangkan semua SMS tu Cik Lat diberitahu untuk menaip STOP ALL send pada 11911.

Alhamdulillah dah takde terima dah.

Ape pun boleh try ya..susah jugak geng pihak ketiga ni...dia punya bisness kita lak hilang kredit...

btw salah Cik Lat pergi klik iklan masa dalam Whatssap hari tu...haaahaaaiii..

Smartphone lagi smart sekarang nie..

#mood sedih handphone lama hilang




Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

No comments:

Post a Comment

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular