when u give u get it back!!!!

feeling: bad
pernah tak korng ni beria-ria cerita n share sumtim ngan kwn korng...tpy dia wat bodoh ta taw jew...
seyes...aku bengang!!!! lau kita cerita at least dgr n ckp..owhhh....bukn nk pksa...tpi kurng2 bgi respond....
huhuhu...geram3x...

nti klau org wat mcm tu kat dia....marah...law dia wat takpe plak...manusia ni susah nk kte...asyik nk kita je fhm dia...diaa...ade fhm kita?????

feeling 2: moderate

pernah tak korng rase sgt terkilan..sedey...
berhrp sgt mimpi tu jdi knyataan...
tpy agak mustahil....mcm2 halangan tu..hihihihi...

feeling 3: hepi
thx syg... sggup pening kn kpla pkir masalah mira..hehehehee..
sygnye mira pd syg xde sempadannya... Rindunye mira pd syg xde hadnya.. Cintanye mira pd syg..tiada penghjungnya... muaxxx....lap u syg...hehehe..

mengong sebub tringt ke last paper yg giler!!!!! arghhhh..
Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

  1. kire xpuas ati kat exam paper la ni..tawakal je pe yg dah kite usahakan bersunguh2..

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular