tempat menarik

landskap dia sangat cantik..fantastik!!!! [tgok majalah 3] kawasan yang sulphur yang tinggi...tp tetap menarik minat pelancong ke sana...mmg cantik sgtttt....leh wat tempat honeymoon....



cantik kan...haaaa..sekarng ni kita review lak sal midnight sun..yg ni lagi cantik [bagi miss m la]

percaya tak...d cni..matahari 24 jam...24 jam tu.....tp nice!!!! sgt2x...dulu pernah gak miss m belajr sal ni...tp biasalah...budak skip klas kan...ingt2 lupa je..yg pasti gmbr ada....


matahari takkan tenggelam kat sini.....mlm bersama matahari..leh byg tak....indahnya ciptaan Allah S.W.T


Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

14 membaca hati miss m:

  1. @Wawazzup
    miss suka pemndangan~~cantik kn....tenang tgok

    ReplyDelete
  2. cantiknya.kan best kalau dapat pi tempat mcm tu :)

    ReplyDelete
  3. kat negara mana matahari takkan tenggelam tu? cantik sgt..

    ReplyDelete
  4. @nik rosmawati
    sgt cantik kan....leh tenangkan hti masa tengok....:)

    ReplyDelete
  5. @reza al-razi
    kalau tak silap..kat norway ada terjadi midnight sun ni.....nti da peluang ada masa n ada duit..p la ye....

    ReplyDelete
  6. @missn
    kawah putih tu kat..bandung..
    yang midnight sun tu kat norway ada...

    ReplyDelete
  7. subhanallah..cantek giler!!wat tmpt photoshoot pon sempoi nih..hye miss m..i'm the new follower of your blog..slm perkenalan yea..

    ReplyDelete
  8. indahnya ciptaan Tuhan memang tiada bandingnyaa !

    ReplyDelete
  9. cantek nya ciptaan Tuhan..suka yg fes pic tu..kat m3 ke? xtgk r plk..hehe..miss m blanje ye g sane :)

    ReplyDelete
  10. tenang hati bila tengok dunia macam ni.apatah lagi kat syurga kan?

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular