jom kita tangkap geng copy paste

bagi yang sangat suka copy paste ni...aduhai....miss m tak kisah jugak sbnrnya....nk copy cikit tu ok la...ni hbis sume cita dia copy....dah la wat hak dia kan....uih...sakit gak hti..

lau wat esemen...dia copy kita punya..tp dia lak dpt markh tinggi....mendidih gak la....

kli ni miss m nak ajar la sikit....tp bgi yg da thu tu...bce je la kan...ta salah kan....korang pernah dgr pasal 

tynt tak??

ni salah satu software ynag leh kita guna untuk trik sape yg copy kita punya post ni..ahax!!! gentar tak??? hahahaha....takut dah ke...sabar ye....

mcm biasa la korang sign up di sini


korang tekan je bnda tu nnti kluar la sign up nya.....pastu ikut step2 yang dia nak....

nnti dia akan hantar e-mail kat korang kalau ada yang ambik.....check ur email k..
jdi miss m tahu la sape2 yg dah copy paste di belog miss m ni..

takpe2..miss m halalkan....:)


Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

8 membaca hati miss m:

  1. haiz... copy n edit ok lagi kan.
    copy n paste tu yg ngong2.. kalau copy tapi tulis lah "copy from" dan letak link sekali ker.. ni ikut suka taram jer...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kongsi laman web tu. Saya baru saja mendaftar. ;)

    ReplyDelete
  3. klu blog/web tu buat utk google adsense, baik report ke google dan akaun si pengkopi akan dibaned oleh google hahahaha

    ReplyDelete
  4. Kalau bagi backlink sy halalkan :) jgn marah yer..biasalah tu ragam blogger...terima kasih atas perkongsian..rasanya pertama kali dtg sini...salam perkenalan

    ReplyDelete
  5. Kadang2 sy amat pelik kenapa ramai sgt yg marah copy & paste ni? Kalau benda baik yang kita sampaikan kenapa nak marah erkk? Itu tandanya entry kita popular. Orang surat kabar atau penulis yang ternama tak marah pun bila ada orang copy & paste artikel dorang tanpa di buat link atau sumber dari mana artikel itu di petik. Satu contoh adalah motivasi Dato' Dr Fadilah Kamsah, popular di dunia maya, dia sikit pun tak marah.

    Dan contoh lagi satu, kami juga pengusaha sebuah laman web http://www.malaysiaria.com.my (jemput dtg melawat ke web kami) Website kami berlainan sedikit dari belog. Bezanya adalah, yang menghidupkan website kami adalah ahli. Ahli kami hampir 6 ribu orang dan akan bertambah setiap hari. Website kami menerima posting/artikel dari ahli, pendek kata ahlilah yg menghidupkan website kami. Dan ahli2 ini bukanlah dari dunia bloger mcm anda - mereka org2 bebas. Tp tidak dinafikan ada juga pengusaha belog mcm anda yang menjadi ahli kami.

    Apa yang ingin saya jelaskan di sini, apabila kami menerima sesebuah artikel/petikan cerita dari ahli, kami tidak perduli daripada ahli tersebut mendapatkan artikel itu. Tetapi kami percaya ahli2 kami tersebut mengopi artikel tersebut dari belog2 spt anda ini dan tidak memberitahu dari mana sumber artikel itu dipetik. Dalam keadaan ini pada siapakah yang ingin anda lemparkan kemarahan? Kepada ahli tersebut atau kepada pengusaha website? Sebagai pengusaha website kami menerima apa saja yang dihantar oleh ahli. Kami juga mempunyai kod & etika website kami tersendiri iaitu dilarang mempamirkan apa2 iklan atau apa2 link di website kami melainkan link www.malaysiaria.com.my

    ReplyDelete
  6. WAH MCM BEST JER. NAK SHARE JUGAK EH

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular