post 113 : tanyalah hati dan anda akan temui

org yang sibuk melakukan kebaikan ta akan mempunyai ruang untuk melihat kejahatan org lain....
kata2x ni mempunyai makna yang sangat besar sekiranya kita menghayatinya.... 

di mana kita??? adakah mata kita masih melihat kejahatan orang lain??? adakah telinga kita masih suka mendengar cerita-cerita buruk tentang orang lain dan kita sendiri masih gemar menuturkan kejahatan orang lain???????? jika semua ini masih wujud dalam diri,usahlah anggap anda sudah cukup melakukan KEBAIKAN!!!!!

jika kita melakukan kebaikan sekali pun, usahlah merasa anda hebat dan mendambakan pujian dan sanjungan kerana ianya hanya menyebabkan riak...jika ibadat anda melebihi orang lain, usahlah berbangga dengan diri kerana ia mengundang ujub, sukar dikesan dan dirawat.

bukan mudah untuk ikhlas, makin dicari makin misteri....lakukanlah semua perkara kerana Allah...itulah yg dinamakan IKHLAS...

anda ikhlas?? tanyalah pada hati dan anda akan temuinya....:)


Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

  1. dah tanya hati tapi dia senyap je..hehe

    ReplyDelete
  2. ngee . comel sangat meow2 tuww . huhu ^^ tanyalah hati . bila ta dapat jawab . cuba tanya iman :) wink ~

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular