POST 114: Maru Kucing Comel

saper suka kucing??? 
comey tak kucing ni?? nama dia Maru...

kucing dri jepun ni Maru yang bermaksud bulat...
mengikut en wikipedia... kucing yang comey ni lahir pada 24 May 2007...
kucing ni jantan...

video si Maru dekat Youtube dah di ditonton oleh 100 million kali...wow!!!! femes gila kan...cube search video kat youtube lau tak caya...:)

ni koleksi gambar2x Maru yang sgt comey tu....



Berehat sebentar ~


help2x... saya dah penat...kehkehkeh...


saya memang pembersih....selalu bersihkan muka...see??



Huwaaahhh... mengantuk~ weee




ayuh memberus gigi~































itulah saya di Maru yang Bulat dan Comey....


Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

2 membaca hati miss m:

  1. corak kat badan dia ni org panggil ape eh?comel la!

    dulu pernah tgk kucing camni kat btpn kl..tapi liar sikit la..tapi bila dia beranak, anak2 dia xde yg ikut bulu dia...

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular