post 116 : kalau sayang tinggal-tinggalkan


p/s : Status miss m semalam.....

pernah tak dalam hidup kita syg seseorang sgt2x... miss m punya statement merujuk pd pakwe miss m la....tapi sejujurnya..kalau orang tanya miss m...Dia tu pakwe ko kan?? miss m akan jwb mana ada..sy single....seyes la..miss m tak anggap pun dia sbg pakwe @ balak @ skandal [ sesuka je guna perkataan ni kan]....sebab miss m anggap dia Bakal suami...auwww!!!! berani mati statement...

dah2x..merapu saje...
yang ingin miss m nasihatkan di sini...walau syg mana kita pd dia...kuat mana syg pd dia...dia tetap bukan milik kita...selagi dia tak goncang tok kadi tak goncang tangan dia masa akad nikah...

TINGGALKAN!!!! 
bukan bermaksud curang...jangan~ tapi bgi dia ruang untuk mmbuat pilihan, untuk mencari identiti diri....anggap dia kwn...
Jika perasaan cinta itu datang, biarkan saja ia di situ, tidak layu dan tidak mekar....jangan dilawan dan jangan pula dilayan...anggaplah seolah-olah ia singgah sebentar...cukup sekadar melayannya seperti sahabat2x yang lain...jika ianya mm milikmu ia akan berkekalan dan takkan lari ke mana...jika tidak, mungkin ada yg lebih baik......
mesti org kata..miss m ckp senanglah...dah miss m tak rasa apa yg sy rasa....

ni lah kisah hidup miss m bersama org yang miss m anggap bakal suami tu
jdikan pengajaran..:) klik dan link akan dibuka pd window yg baru..


miss m ckp berdasarkan pengalaman...dari sakit derita kerana cinta yang tak pasti...lebih baik cuba paksa diri  terima kenyataan...

yang PALING penting...

DOA dan RESTU...yakin pd ALLAH..:)


Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

  1. kita pun tak tahu apa yang Allah dah janjikan untuk kita kan. :)

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular