IBU MAKAN ANAK

sedey sangat!!

baby hamster semalam ada 5 ekor..tapi pagi tadi ada 3 ekor dah....dimakan oleh ibunya

kenapa hamster makan anak??

banyak sebabnya...miss m p tanya kedai jual hamster tadi...

1. sebab kita g duk sentuh anak2x dia...tapi miss m tak sentuh pun...:( wahhh sedey gila..miss m tengok je...dan miss m golek2x ngan garpu plastik anak dia...*k la..salah miss m tu...

2. sebab dia sangat lapar...lpas beranak lapar..salah miss m gak..makanan dia dah habis tapi miss m tak pergi beli...last2x dia terpaksa makan biskut tiger...*makanan tu penting sebab dia penat2x beranak nk mkn xdak makanan...:( salah miss m lagi

3. dia perlukan sumber protein...anak dia la jadi sumber protein dia..

4. owner kedai ckp...memang biasa kalau hamster makan anak pada pertama kali kelahiran...jdi jangan risau...k miss m tetap risau...comey je ase mcm nk dpt anak sendiri taw bila tgok baby tu...miss m ingt dia akan penyanyang mcm miss m...ta mkn anak..tapi tetap makan gak...

nasihat miss m..saper2x yang hamster tengah mengandung tu...jaga leklok dan asingkan hamster jantan taw...:)

p/s: susahnya kalau tak tahu bila due hamster ni...

Views
Cik "V" yang longgar??? menjadi KETAT MELEKAT (kemut@n auummm), Senggugut dan Keputihan busuk boleh bersih.Hilang keputihan, Kulit kusam lesu akan jadi cerah berseri uolss (kemerahan lagi tu ), Buah dada Jatuh pasti Montok anjal (pejall gitu~) Badan Chubby pun jadi Lansing + montokkk, Lesu tak bermaya tiada, hanya Cergas bertenaga sentiasa. SMS or Whatssap "TRANSFROM" ke 0193264300 untuk maklumat lanjut !!!

Dah Baca? Tekan Like jika Suka (^_^)Y


Dah Baca??komen guna facebook korang kay dan share (^_^)Y

1 membaca hati miss m:

  1. hahaha...kesian akak...tk pe lah....nk buat cne,dh kene mkn dh...

    ReplyDelete

‎(◕‿◕) (◕‿-) (✖‿ ✖) (≧◡≦) (¬‿¬) (>.<)

Post Paling Popular